Hammaslääkäripelko

Hammaslääkäripelkoa ei kannata hävetä – nukutushoito on alan ammattilaisille normaalia rutiinia:

Unexin hammasnukutuksista vastaavalla yrittäjällä Ilkka Kallilla on reilusti yli tuhannen hammasnukutuksen kokemus.

Hampaisiin liittyvät oireet huonontavat elämänlaatua ja vaikuttavat heikentävästi muuhunkin terveyteen. Tehokas apu hammaslääkärin pelkoon on hampaiden hoito nukutuksessa, ja se on myös ajankäytöllisesti järkevä ratkaisu kiireisille uraihmisille.

”Keskusteluissa hammaslääkäripelkoa kärsivien potilaiden kanssa muistutan, että kyse ei ole mistään poikkeuksesta. Pelko on paljon yleisempää kuin luullaan eikä sitä tarvitse millään tavalla hävetä”, hammasnukutuksiin erikoistuneen Unexin perustaja, anestesialääkäri Ilkka Kalli kertoo.

Kallin mukaan nukutusta ei kannata ajatella mitenkään äärimmäisenä keinona hampaiden hoidossa:

”Meille ja kumppaneina toimiville hammaslääkäriasemien työntekijöille tämä on normaalia rutiinia, missä ei ole mitään ihmeellistä tai pelättävää”, Kalli lisää.

Nukutushoito on ajankäytöllisesti erinomainen vaihtoehto myös paljon matkustaville ja kiireisille uraihmisille, joilla hampaiden hoito on saattanut jäädä toissijaiseen asemaan. Nukutuksessa voidaan toteuttaa laajemmatkin hoitosuunnitelmat ja suu saadaan kerralla kuntoon usean erillisen käynnin sijaan.

Nukutus on turvallista ja takaa hammaslääkärille työrauhan

Nukutus eli yleisanestesia on asiakkaan kannalta turvallinen vaihtoehto, joka tarjoaa hammaslääkärille mahdollisuuden laadukkaaseen ja ripeään hoitoon ilman häiriöitä.

Kalli on itse Unexin nukutuksissa anestesiaerikoislääkärinä. Hänen työparinaan on aina anestesiahoitaja ja asiakkaan hyvinvointia seurataan nukutuksissa jatkuvasti useilla eri sairaalatasoisilla laitteilla.

Kallilla on vuosikymmenten kokemus anestesiasta ensin sairaalaympäristössä, jonka jälkeen hän on erikoistunut oman yrityksensä kautta hammashoidon nukutuksiin.

”Me tarjoamme avaimet käteen palvelun ja tuomme paikalle kaiken tarvittavan, joten anestesiahoitoa voidaan hyvin verrata siihen mitä keskussairaala tarjoaisi.”

Listan Unexin hammasnukutusta tarjoavista valikoiduista hammaslääkäriasemista löytyy osoitteesta www.unexi.net/unexi-toimipisteet. Asiakas varaa ensin ajan hammaslääkärin hoitoarvioon, mistä hän saa hoitosuunnitelman ja kustannusarvion. Unexin palvelujen hinnasto ja yhteystiedot löytyvät myös edellä mainituilta kotisivuilta: